+31 (0)50 319 96 11 consult@mesologiebossina.nl

Over mij

Ieder mens heeft unieke symptomen en een eigen balans. Mesologie is maatwerk en dat maakt ieder consult weer anders.

Ik ben een echte duizendpoot en heb een passie voor mensen en wat hen beweegt. Ik word blij van het puzzeltje, het zoeken naar de kern van het probleem. 

Ik doe wat ik het liefste doe

Ik ben in 1970 geboren in Groningen waar ik onder andere Maatschappelijk werk en Bedrijfskunde heb gestudeerd. Als ondernemer ben ik in diverse branches actief geweest en heb onder andere gewerkt als transitie coach. Zo heb ik vooral mensen begeleid met thema’s die te maken hebben met verandering. Verandering in het werk of in het privé leven.

Op een gegeven moment stond zomaar mijn eigen wereld op zijn kop. Gezondheid was ineens niet meer vanzelfsprekend. Na heel veel research en zelfstudie kwam Mesologie op mijn pad en heb ik me aangemeld voor de zesjarige HBO+ opleiding bij de Academie voor Mesologie. Nu mag ik in mijn eigen praktijk in Groningen doen wat ik het liefste doe: tot de kern komen.

Gezondheid is balans, je goed voelen en kunnen doen wat je graag wilt doen. De juiste balans in je lichaam en tussen inspanning en ontspanning, maar vooral; heb het leuk! Ook voor mijzelf blijft dit ook nog altijd een uitdaging. Kom je bij mij in de praktijk dan gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je symptomen en naar de juiste balans.

Welkom in mijn praktijk!

Marieke Bossina
Mesoloog DM

Veelvoorkomende chronische klachten
Chronische klachten

Spijsverteringsproblemen, huidaandoeningen, spier- en gewrichtsklachten, ontstekingen & allergieën, mentale klachten, vermoeidheid, hoofdpijn & migraine

Meer chronische klachten

Veelvoorkomende chronische klachten
Hormonale disbalans

Schildklierproblematiek, PMS en overgangsklachten, endometriose, onvruchtbaarheid, hartkloppingen, bloedsuikerproblemen, cholesterol

Meer hormonale disbalans

Veelvoorkomende chronische klachten
Weerstand

Ziekte van Lyme, (long) Covid, gordelroos, Pfeiffer, postvirale klachten, lusteloosheid, chemotherapie, burn-out, langzaam herstel na ziekte & behandeling

Meer immuunsysteem

Waarom Mesologie

Mesologie gaat op zoek naar de oorzaak en behandelt deze op natuurgeneeskundige wijze. Met een reguliere behandeling ben je vaak snel van je symptomen verlost, maar dat wil niet zeggen dat de oorzaak van deze symptomen ook behandeld is. Wij helpen het lichaam zichzelf weer in balans te krijgen.

N

Holistische benadering

N

Zoekt naar de onderliggende oorzaak

N

Ondersteunt zelfherstellend vermogen